Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HELLBANIANZ florii
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Krusha met een harde bal richting middenveld. Rusi probeert de bal met de borst te controleren. Tare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tare krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Xhaxhka verovert de bal door een tackle van achteren. Xhemali bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka onderschept slim de pass. Xhaxhka schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Biçoku geeft de bal voor. Rusi rent richting de bal. Haxhiu onderschept slim de pass. Tare bereikt de bal nog maar net als eerste. Tare haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pllana geeft de bal voor. Kerri rent richting de bal. Haxhiu onderschept slim de pass. Haxhiu schiet op doel. Krusha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kurti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mahmudi de bal. Mahmudi met een sublieme pass. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pllana rent richting de bal. Rusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pllana is nu in balbezit. Rusi onderschept slim de pass. Rusi geeft een hoge lob. Osimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 44%, florii 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HELLBANIANZ - florii 0:0

47e minuut.
Revaj met een sublieme pass. Xhaxhka is nu in balbezit. Haxhia rent richting de bal. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Kaçiu de bal. Schaut onderschept slim de pass. Schaut passt de bal zonder na te denken. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Revaj is nu in balbezit. Divjaka verovert de bal door een tackle van achteren. Divjaka passt de bal in één keer door. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HELLBANIANZ - florii 0:1

74e minuut.
Schaut is nu in balbezit. Pllana is nu in balbezit. Pllana passt de bal met de wreef. Xhaxhka bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaxhka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pllana passt de bal in één keer door. Rrokaj met een sublieme pass. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurti de bal onder controle te krijgen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia speelt de bal door. Haxhiu is nu in balbezit. Haxhiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HELLBANIANZ 51%, florii 49%.
HELLBANIANZ - florii 0:1