Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Eagles 2020 Hellbanianz fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Prela bereikt de bal nog maar net als eerste. Prela speelt de bal door. Beka rent richting de bal. Beka draait met de bal, schiet en ... Domi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Miftari verovert de bal door een tackle van achteren. Miftari probeert naar een medespeler te passen. Beka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Musaraj met een sublieme pass. Beka heeft problemen om de bal te vangen. Zelinka begaat een overtreding. Beka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beka kan niet meer verder spelen. Kraja komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka rent richting de bal. Mitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Muka is nu in balbezit. Muka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Prela bereikt de bal nog maar net als eerste. Prela passt de bal in één keer door. Kraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraja draait met de bal, schiet en ... Rrustemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Eagles 2020 - Hellbanianz fc 1:0

39e minuut.
Mitre met een sublieme pass. Peja is nu in balbezit. Musaraj begaat een overtreding. Musaraj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Eagles 2020 32%, Hellbanianz fc 68%.
Black Eagles 2020 - Hellbanianz fc 1:0

57e minuut.
Kraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kraja draait met de bal, schiet en ... Domi heeft problemen om de bal te vangen. Rushiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rushiti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zelinka rent richting de bal. Miftari verovert de bal door een tackle van achteren. Miftari geeft een hoge lob. Kraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Peja verovert de bal door een tackle van achteren. Peja passt de bal met de wreef. Mitre rent richting de bal. Mitre haalt uit met een fantastische trap. Gacaferri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gacaferri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Eagles 2020 57%, Hellbanianz fc 43%.
Black Eagles 2020 - Hellbanianz fc 1:0