Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vllaznimi indrit
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Surroi heeft problemen om de bal te vangen. Mehaj is nu in balbezit. Pika tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pika krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Ramovi rent richting de bal. Ahmetaj onderschept slim de pass. Ahmetaj passt de bal met de wreef. Perashi heeft problemen om de bal te vangen. Perashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vllaznimi - indrit 1:0

28e minuut.
Curri is nu in balbezit. Curri speelt de bal door. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Perashi rent richting de bal. Perashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ahmetaj heeft problemen om de bal te vangen. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Perashi rent richting de bal. Perashi haalt uit met een fantastische trap. Kukësi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 43%, indrit 57%.
Vllaznimi - indrit 1:0

48e minuut.
Babamusta passt de bal met de wreef. Ramovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramovi geeft een hoge lob. Curri rent richting de bal. Curri schiet op doel. Gjevori bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Ahmetaj de bal. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Babamusta rent richting de bal. Luzhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Luzhaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vllaznimi - indrit 1:1

63e minuut.
Ismaili rent richting de bal. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Kraja is nu in balbezit. Luzhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gjevori probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ismaili onderschept slim de pass. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hajdaraga met een sublieme pass. Perashi is nu in balbezit. Kurti rent richting de bal. Perashi is nu in balbezit. Perashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 66%, indrit 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vllaznimi - indrit 1:1