Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vllaznimi Cristiano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lila rent richting de bal. Gërmizaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gërmizaj speelt de bal door. Perashi rent richting de bal. Perashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lila bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj onderschept slim de pass. Gërmizaj probeert naar een medespeler te passen. Perashi rent richting de bal. Perashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Baliqi geeft de bal voor. Kacaj is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurti. Kurti krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Baliqi rent richting de bal. Baliqi geeft de bal voor. Inworp. Godaj met een snelle inworp. Pika geeft de bal voor. Polloshka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Vulaj rent richting de bal. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perashi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babamusta komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Abdihoxha rent richting de bal. Babamusta verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Seferaj de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Kurti de bal. Kacaj rent richting de bal. Kurti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kacaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fetahaj neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Vllaznimi - Cristiano 0:1

35e minuut.
Kacaj onderschept slim de pass. Fetahaj rent richting de bal. Babamusta rent richting de bal. Fetahaj onderschept slim de pass. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 63%, Cristiano 37%.
Vllaznimi - Cristiano 0:1

76e minuut.
Fetahaj passt de bal in één keer door. Daar is Pllana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Babamusta zijn tegenspeler op de grond. Babamusta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 52%, Cristiano 48%.
Vllaznimi - Cristiano 0:1