Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF LALA indrit
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.3
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pollozhani rent richting de bal. Pollozhani geeft een lange en hoge pass. Kulina rent richting de bal. Curri onderschept slim de pass. Curri geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - indrit 0:1

14e minuut.
Kabashi met de inworp. Surroi rent richting de bal. Surroi probeert naar een medespeler te passen. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ismaili komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Pollozhani passt de bal zonder na te denken. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri probeert naar een medespeler te passen. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mehaj geeft een lange en hoge pass. Curri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulina bereikt de bal nog maar net als eerste. Curri verovert de bal door een tackle van achteren. Curri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - indrit 0:2

32e minuut.
Surroi rent richting de bal. Surroi geeft de bal voor. Curri is nu in balbezit. Curri passt de bal zonder na te denken. Luzhaj heeft problemen om de bal te vangen. Abdiu bokst de bal weg. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - indrit 0:3

43e minuut.
Hasi controleert de bal met de borst. Kurti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Varfi heeft problemen om de bal te vangen. Frashëri rent richting de bal. Frashëri met een sublieme pass. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap. Abdiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - indrit 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF LALA 50%, indrit 50%.
KF LALA - indrit 0:4

59e minuut.
Luzhaj onderschept slim de pass. Luzhaj passt de bal met de wreef. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - indrit 0:5

62e minuut.
Fetahaj is nu in balbezit. Frashëri is nu in balbezit. Frashëri passt de bal zonder na te denken. Luzhaj rent richting de bal. Luzhaj schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kulina rent richting de bal. Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri probeert naar een medespeler te passen. Luzhaj heeft problemen om de bal te vangen. Luzhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF LALA 52%, indrit 48%.
KF LALA - indrit 0:5