Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF LALA Vllaznimi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Varfi is nu in balbezit. Varfi geeft een lange en hoge pass. Seferaj heeft problemen om de bal te vangen. Hasi is nu in balbezit. Hasi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gërmizaj kopt de bal weg. Alia geeft een lange en hoge pass. Prenku heeft problemen om de bal te vangen. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KF LALA - Vllaznimi 1:0

23e minuut.
Godaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Godaj geeft een lange en hoge pass. Perashi rent richting de bal. Perashi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Emra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustina onderschept slim de pass. Godaj probeert naar een medespeler te passen. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi geeft de bal voor. Gjevori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF LALA 52%, Vllaznimi 48%.
KF LALA - Vllaznimi 1:0

57e minuut.
Abdiu met een harde bal richting middenveld. Godaj kopt de bal weg. Varfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF LALA 66%, Vllaznimi 34%.
KF LALA - Vllaznimi 1:0