Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vllaznimi KF LALA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Fetahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pika verovert de bal door een tackle van achteren. Pika speelt de bal door. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Doeltrap. Seferaj trapt de bal weg. Pika kopt de bal weg. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vllaznimi - KF LALA 1:0

28e minuut.
Gërbeshi geeft een hoge lob. Kulina probeert de bal met de borst te controleren. Hajdaraga met een sublieme pass. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 41%, KF LALA 59%.
Vllaznimi - KF LALA 1:0

85e minuut.
Kabashi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hasi de bal. Babamusta verovert de bal door een tackle van achteren. Pustina onderschept slim de pass. Pustina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gjevori met een harde bal richting middenveld. Alia kopt de bal weg. Klungelig pakt Godaj de bal. Pustina is nu in balbezit. Pustina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 52%, KF LALA 48%.
Vllaznimi - KF LALA 1:0