Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asenshu Weebs skederbey
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Malindi rent richting de bal. Xhemali onderschept slim de pass. Xhemali speelt de bal door. Topia is nu in balbezit. Topia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Canaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Daci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Canaj zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ahmetaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asenshu Weebs - skederbey 0:1

18e minuut.
Fukaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dibra met de inworp. Canaj rent richting de bal. Canaj geeft de bal voor. Ahmetaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Abdyli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xhezo met een snelle inworp. Ngjelo is nu in balbezit. Ngjelo geeft een lange en hoge pass. Paal!

32e minuut.
Agani rent richting de bal. Badivuku verovert de bal door een tackle van achteren. Badivuku speelt de bal door. Ngjelo is nu in balbezit. Ngjelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Agani is nu in balbezit. Agani probeert naar een medespeler te passen. Vlora speelt de bal door. Topia rent richting de bal. Topia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Malindi onderschept slim de pass. Malindi speelt de bal door. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata draait met de bal, schiet en ... Ahmetaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asenshu Weebs - skederbey 0:2

39e minuut.
Fukaj speelt de bal door. Daar is Shehaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daci bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaj onderschept slim de pass. Canaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asenshu Weebs - skederbey 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asenshu Weebs 40%, skederbey 60%.
Asenshu Weebs - skederbey 0:3

46e minuut.
Xhezo rent richting de bal. Xhezo met een sublieme pass. Malindi is nu in balbezit. Lushi onderschept slim de pass. Lushi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Malindi is nu in balbezit. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi geeft de bal voor. Topia heeft problemen om de bal te vangen. Topia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Veseli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xhezo met een snelle inworp. Klungelig pakt Ngjelo de bal. Ngjelo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Malindi passt de bal zonder na te denken. Gurbardhi rent richting de bal. Gurbardhi passt de bal zonder na te denken. Canaj is nu in balbezit. Canaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ngjelo passt de bal zonder na te denken. Badivuku rent richting de bal. Topia verovert de bal door een tackle van achteren. Topia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asenshu Weebs - skederbey 1:3

89e minuut.
Malindi met een sublieme pass. Gurbardhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurbardhi passt de bal zonder na te denken. Shpata rent richting de bal. Shpata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asenshu Weebs 40%, skederbey 60%.
Asenshu Weebs - skederbey 1:3