Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
indrit skederbey
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hyka passt de bal met de wreef. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... Veseli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Frashëri geeft de bal voor. Doeltrap. Uka trapt de bal weg. Surroi is nu in balbezit. Surroi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mala kopt de bal weg. Klungelig pakt Luzhaj de bal. Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri onderschept slim de pass. Frashëri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Curri geeft een hoge lob. Veseli heeft problemen om de bal te vangen. Luzhaj rent richting de bal. Luzhaj schiet op doel. Uka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - skederbey 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: indrit 24%, skederbey 76%.
indrit - skederbey 1:0

52e minuut.
Veseli onderschept slim de pass. Veseli speelt de bal door. Hyka is nu in balbezit. Frashëri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frashëri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - skederbey 2:0

65e minuut.
Vlora geeft de bal voor. Inworp. Pollozhani met een snelle inworp. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Veseli probeert naar een medespeler te passen. Curri rent richting de bal. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli geeft een lange en hoge pass. Curri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abdyli met een snelle inworp. Dibra controleert de bal met de borst. Dibra geeft een hoge lob. Shpata springt en kopt de bal. Kukësi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - skederbey 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: indrit 31%, skederbey 69%.
indrit - skederbey 2:1