Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cristiano xhon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kelmendi probeert naar een medespeler te passen. Gacaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj is nu in balbezit. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pllana met een sublieme pass. Gjoka verovert de bal door een tackle van achteren. Kelmendi probeert de bal met de borst te controleren. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boletini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Duka speelt de bal door. Vulaj speelt de bal door. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel. Boletini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fetahaj is nu in balbezit. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap. Gjoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cristiano - xhon 1:0

26e minuut.
Fetahaj speelt de bal door. Ajeti rent richting de bal. Tivari onderschept slim de pass. Tivari draait met de bal, schiet en ... Boletini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cristiano - xhon 2:0

39e minuut.
Lila bereikt de bal nog maar net als eerste. Duka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lila. Lila krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fetahaj is nu in balbezit. Duka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj begaat een overtreding. Duka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Duka kan niet meer verder spelen. Shakaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 44%, xhon 56%.
Cristiano - xhon 2:0

59e minuut.
Shakaj is nu in balbezit. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj passt de bal zonder na te denken. Pllana rent richting de bal. Pllana haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Baliqi geeft de bal voor. Vulaj speelt de bal door. Kartallozi rent richting de bal. Pllana verovert de bal door een tackle van achteren. Pllana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Fetiu geeft een hoge lob. Lila probeert de bal met de borst te controleren. Çunaku rent richting de bal. Çunaku haalt uit met een fantastische trap. Prela probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Fetiu kopt de bal weg. Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulaj. Vulaj krijgt een gele kaart. Çunaku raakt geblesseerd tijdens het duel. Gacaferi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Prela de bal. Stublla bereikt de bal nog maar net als eerste. Stublla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 50%, xhon 50%.
Cristiano - xhon 2:0