Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skederbey Vllaznimi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Hyka kopt de bal weg. Godaj heeft problemen om de bal te vangen. Grameno verovert de bal door een tackle van achteren. Shpata rent richting de bal. Shpata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dibra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibra geeft een hoge lob. Kurti heeft problemen om de bal te vangen. Gurbardhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurbardhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skederbey - Vllaznimi 1:0

16e minuut.
Babamusta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata verovert de bal door een tackle van achteren. Shpata passt de bal met de wreef. Grameno is nu in balbezit. Grameno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Malindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërmizaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gërmizaj speelt de bal door. Perashi rent richting de bal. Perashi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Hajdaraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli onderschept slim de pass. Abdyli probeert naar een medespeler te passen. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gjevori trapt de bal weg van het doel. Godaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Shpata de bal. Shpata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skederbey 50%, Vllaznimi 50%.
skederbey - Vllaznimi 1:0

55e minuut.
Kraja geeft de bal voor. Daar is Abdyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdaraga met een sublieme pass. Perashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Seferaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dibra met een snelle inworp. Grameno is nu in balbezit. Grameno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Shpata is nu in balbezit. Seferaj is nu in balbezit. Shpata onderschept slim de pass. Shpata schiet op doel. Gjevori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skederbey - Vllaznimi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skederbey 47%, Vllaznimi 53%.
skederbey - Vllaznimi 2:0