Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xhon indrit
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Surroi rent richting de bal. Surroi passt de bal met de wreef. Daar is Bejdaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
xhon - indrit 0:1

20e minuut.
Gjoka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ismaili met een snelle inworp. Bejdaj is nu in balbezit. Bejdaj geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xhon - indrit 0:2

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Stublla de bal onder controle te krijgen. Kurti rent richting de bal. Kurti geeft een lange en hoge pass. Daar is Luzhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzhaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fetiu kopt de bal weg. Daar is Çunaku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejdaj rent richting de bal. Bejdaj draait met de bal, schiet en ... Çunaku probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xhon - indrit 0:3

34e minuut.
Surroi rent richting de bal. Stublla onderschept slim de pass. Stublla speelt de bal door. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mehaj verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mehaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehaj geeft de bal voor. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zelj is nu in balbezit. Bejdaj onderschept slim de pass. Bejdaj passt de bal in één keer door. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhon 57%, indrit 43%.
xhon - indrit 0:3

65e minuut.
Mehaj onderschept slim de pass. Mehaj geeft een hoge lob. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... Boletini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xhon - indrit 0:4

69e minuut.
Bejdaj is nu in balbezit. Luzhaj is nu in balbezit. Shehaj rent richting de bal. Luzhaj verovert de bal door een tackle van achteren. Luzhaj schiet op doel. Boletini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gjoka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejdaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdaj draait met de bal, schiet en ... Boletini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xhon - indrit 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhon 60%, indrit 40%.
xhon - indrit 0:5