Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
drini Cristiano
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Frashëri verovert de bal door een tackle van achteren. Frashëri speelt de bal door. Selimaj is nu in balbezit. Selimaj geeft een hoge lob. Prela heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
drini - Cristiano 1:0

12e minuut.
Fetahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosti verovert de bal door een tackle van achteren. Vulaj is nu in balbezit. Dosti onderschept slim de pass. Dosti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Deda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjana rent richting de bal. Kelmendi onderschept slim de pass. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drini 63%, Cristiano 37%.
drini - Cristiano 1:0

62e minuut.
Koçi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tivari met de inworp. Fetahaj is nu in balbezit. Fetahaj geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tivari met een snelle inworp. Fetahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap. Kelmendi probeert de bal aan de voet te houden. Simaku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Koçi geeft een hoge lob. Palokaj rent richting de bal. Palokaj speelt de bal door. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. Simaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simaku probeert naar een medespeler te passen. Vulaj kopt de bal weg. Fetahaj is nu in balbezit. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kelmendi rent richting de bal. Lazami onderschept slim de pass. Kelmendi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kelmendi krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Vulaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palokaj met de inworp. Selimaj is nu in balbezit. Selimaj geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: drini 60%, Cristiano 40%.
drini - Cristiano 1:0