Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cristiano drini
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gjana kopt de bal weg. Vulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia verovert de bal door een tackle van achteren. Alia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prela de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Selimaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gjana heeft problemen om de bal te vangen. Gjana schiet op doel. Klungelig pakt Baliqi de bal. Polloshka bokst de bal weg.

9e minuut.
Kacaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fetahaj rent richting de bal. Gjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cristiano - drini 1:0

22e minuut.
Lazami heeft problemen om de bal te vangen. Fetahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kelmendi de bal. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gjana passt de bal met de wreef. Fetahaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj passt de bal in één keer door. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gjana is nu in balbezit. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj met een sublieme pass. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fetahaj onderschept slim de pass. Lazami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fetahaj krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lazami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palokaj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vulaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Bufi de bal. Dosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosti schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alia is nu in balbezit. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia verovert de bal door een tackle van achteren. Alia draait met de bal, schiet en ... Polloshka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cristiano - drini 1:1

38e minuut.
Martini rent richting de bal. Lazami rent richting de bal. Martini onderschept slim de pass. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lazami kopt de bal weg. Klungelig pakt Alia de bal. Vulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Alia onderschept slim de pass. Alia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 40%, drini 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cristiano - drini 1:1

57e minuut.
Alia speelt de bal door. Dosti is nu in balbezit. Baliqi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dosti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Fetahaj rent richting de bal. Lazami rent richting de bal. Fetahaj onderschept slim de pass. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap. Koçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gjana rent richting de bal. Vulaj verovert de bal door een tackle van achteren. Vulaj speelt de bal door. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cristiano - drini 2:1

84e minuut.
Lazami rent richting de bal. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Gjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj verovert de bal door een tackle van achteren. Fetahaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Martini speelt de bal door. Kelmendi is nu in balbezit. Raifi begaat een overtreding. Kelmendi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulaj met een snel genomen vrije trap. Simaku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 41%, drini 59%.
Cristiano - drini 2:1