Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
indrit Asenshu Weebs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mala is nu in balbezit. Dauti verovert de bal door een tackle van achteren. Surroi rent richting de bal. Topia rent richting de bal. Topia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bejdaj geeft de bal voor. Lushi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Curri neemt de hoekschop. Luzhaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahmetaj bokst de bal weg. Pollozhani bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - Asenshu Weebs 1:0

15e minuut.
Mala bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauti verovert de bal door een tackle van achteren. Dauti probeert naar een medespeler te passen. Topia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Surroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Lushi geeft een lange en hoge pass. Topia heeft problemen om de bal te vangen. Topia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Surroi verovert de bal door een tackle van achteren. Surroi passt de bal zonder na te denken. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap. Ahmetaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - Asenshu Weebs 2:0

28e minuut.
Shehaj onderschept slim de pass. Bejdaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdaj passt de bal zonder na te denken. Daar is Luzhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzhaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Shehaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pollozhani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bejdaj rent richting de bal. Bejdaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Surroi kopt de bal weg. Potera probeert de bal aan de voet te houden. Luzhaj is nu in balbezit. Luzhaj draait met de bal, schiet en ... Ahmetaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - Asenshu Weebs 3:0

38e minuut.
Lushi verovert de bal door een tackle van achteren. Surroi rent richting de bal. Bejdaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzhaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: indrit 48%, Asenshu Weebs 52%.
indrit - Asenshu Weebs 3:0

84e minuut.
Xhezo is nu in balbezit. Xhezo passt de bal zonder na te denken. Topia is nu in balbezit. Topia draait met de bal, schiet en ... Koçi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
indrit - Asenshu Weebs 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: indrit 42%, Asenshu Weebs 58%.
indrit - Asenshu Weebs 3:1