Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vllaznimi xhon
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Pika verovert de bal door een tackle van achteren. Pika passt de bal zonder na te denken. Godaj probeert naar een medespeler te passen. Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vllaznimi - xhon 1:0

19e minuut.
Gërmizaj geeft de bal voor. Hajdaraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerri is nu in balbezit. Kerri haalt uit met een fantastische trap. Boletini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vllaznimi - xhon 2:0

25e minuut.
Çunaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraja is nu in balbezit. Çunaku begaat een overtreding. Çunaku krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gërmizaj is nu in balbezit. Gërmizaj speelt de bal door. Gacaferi is nu in balbezit. Kerri verovert de bal door een tackle van achteren. Kerri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pika rent richting de bal. Pika passt de bal zonder na te denken. Gjoka geeft een hoge lob. Fetiu is nu in balbezit. Fetiu schiet op doel. Gjevori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 32%, xhon 68%.
Vllaznimi - xhon 2:0

69e minuut.
Çunaku onderschept slim de pass. Çunaku passt de bal zonder na te denken. Stublla rent richting de bal. Stublla haalt uit met een fantastische trap. Gjevori maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Godaj probeert de bal aan de voet te houden. Godaj geeft een lange en hoge pass. Ajeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gërmizaj rent richting de bal. Gërmizaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vllaznimi 36%, xhon 64%.
Vllaznimi - xhon 2:0