Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cristiano skederbey
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Malindi heeft problemen om de bal te vangen. Malindi passt de bal met de wreef. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaj rent richting de bal. Canaj haalt uit met een fantastische trap. Polloshka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Fetahaj onderschept slim de pass. Daar is Fetahaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetahaj met een sublieme pass. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Badivuku geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pllana met de inworp. Fetahaj is nu in balbezit. Fetahaj geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uka bokst de bal weg.

39e minuut.
Vlora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulaj onderschept slim de pass. Vulaj probeert naar een medespeler te passen. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Martini passt de bal met de wreef. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi passt de bal in één keer door. Tivari rent richting de bal. Tivari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 51%, skederbey 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cristiano - skederbey 0:0

51e minuut.
Inworp. Martini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tivari is nu in balbezit. Tivari geeft een lange en hoge pass. Kelmendi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Kelmendi de bal. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cristiano 33%, skederbey 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cristiano - skederbey 0:0