Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skederbey Cristiano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Dibra onderschept slim de pass. Canaj is nu in balbezit. Shpata is nu in balbezit. Canaj is nu in balbezit. Canaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Baliqi verovert de bal door een tackle van achteren. Shpata onderschept slim de pass. Canaj rent richting de bal. Shpata is nu in balbezit. Shpata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulaj geeft de bal voor. Inworp. Vlora met de inworp. Gurbardhi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Prela kopt de bal weg. Pllana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pllana met een sublieme pass. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skederbey - Cristiano 0:1

21e minuut.
Malindi heeft problemen om de bal te vangen. Pllana rent richting de bal. Pllana met een sublieme pass. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Fetahaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fetahaj speelt de bal door. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi draait met de bal, schiet en ... Uka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skederbey - Cristiano 0:2

32e minuut.
Tivari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kacaj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skederbey 57%, Cristiano 43%.
skederbey - Cristiano 0:2

57e minuut.
Martini is nu in balbezit. Martini passt de bal met de wreef. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetahaj rent richting de bal. Fetahaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Abdyli onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kacaj zal de hoekschop nemen. Kelmendi rent richting de bal. Kelmendi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
skederbey - Cristiano 0:3

67e minuut.
Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdyli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prela de bal onder controle te krijgen. Shpata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skederbey 63%, Cristiano 37%.
skederbey - Cristiano 0:3