Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artur devi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Papuçiu is nu in balbezit. Kurizi verovert de bal door een tackle van achteren. Kurizi speelt de bal door. Klungelig pakt Sadiku de bal. Sadiku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kalaj geeft een lange en hoge pass. Kryeziu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gremniku de bal onder controle te krijgen. Kurizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurizi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
artur - devi 0:1

19e minuut.
Gremniku rent richting de bal. Gremi onderschept slim de pass. Gremi speelt de bal door. Gjakova is nu in balbezit. Gjakova passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Hamzaj kan de bal niet met de borst controleren. Hisari rent richting de bal. Gremniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremniku haalt uit met een fantastische trap. Pushkolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artur - devi 1:1

38e minuut.
Fana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brozi met de inworp. Gremniku is nu in balbezit. Gremniku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artur 69%, devi 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artur - devi 1:1

47e minuut.
Sadiku rent richting de bal. Godanca onderschept slim de pass. Kurizi onderschept slim de pass. Kurizi draait met de bal, schiet en ... Buda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
artur - devi 1:2

54e minuut.
Emiri rent richting de bal. Emiri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjakova met de inworp. Kurizi geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kurizi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veliz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sadiku rent richting de bal. Sadiku passt de bal met de wreef. Veliz is nu in balbezit. Veliz draait met de bal, schiet en ... Emiri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gremniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremniku speelt de bal door. Hamzaj speelt de bal door. Sadiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiku schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Papuçiu passt de bal met de wreef. Lamaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamaj geeft de bal voor. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
artur - devi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artur 57%, devi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artur - devi 2:2