Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dibra United F.C kleo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Varoshi speelt de bal door. Dalipi rent richting de bal. Dalipi passt de bal met de wreef. Koliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliqi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azemi onderschept slim de pass. Azemi speelt de bal door. Noli is nu in balbezit. Noli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Ukëmema de bal. Ligoreci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligoreci geeft een hoge lob. Koliqi is nu in balbezit. Koliqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vllasi heeft problemen om de bal te vangen. Fakaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakaj geeft een lange en hoge pass. Noli is nu in balbezit. Noli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibra United F.C 35%, kleo 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dibra United F.C - kleo 0:0

47e minuut.
Bejtaj rent richting de bal. Azemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Azemi speelt de bal door. Noli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kelmendi trapt de bal weg. Azemi is nu in balbezit. Januzi maakt een afschuwelijke overtreding. Januzi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Fakaj geeft de bal voor. Qafmolla is nu in balbezit. Qafmolla passt de bal in één keer door. Noli bereikt de bal nog maar net als eerste. Noli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dibra United F.C - kleo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibra United F.C 42%, kleo 58%.
Dibra United F.C - kleo 1:0