Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kleo Dibra United F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Azemi passt de bal zonder na te denken. Hisari bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafmolla rent richting de bal. Hisari onderschept slim de pass. Hisari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Koliqi is nu in balbezit. Bejtaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bejtaj speelt de bal door. Hisari rent richting de bal. Hisari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kushi rent richting de bal. Junuzi rent richting de bal. Junuzi passt de bal zonder na te denken. Hisari rent richting de bal. Hisari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kleo - Dibra United F.C 0:1

13e minuut.
Azemi verovert de bal door een tackle van achteren. Azemi passt de bal zonder na te denken. Hisari is nu in balbezit. Hisari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mathias de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kushi rent richting de bal. Kushi geeft een hoge lob. Daar is Tovërlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliqi is nu in balbezit. Koliqi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gremi is nu in balbezit. Fakaj is nu in balbezit. Fakaj passt de bal met de wreef. Hisari is nu in balbezit. Hisari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kleo 58%, Dibra United F.C 42%.
kleo - Dibra United F.C 0:1

76e minuut.
Bejtaj passt de bal in één keer door. Azemi is nu in balbezit. Santiago begaat een overtreding. Azemi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Azemi kan niet meer verder spelen. Noli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kleo 59%, Dibra United F.C 41%.
kleo - Dibra United F.C 0:1