Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
artur astrithida@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Boriçi kopt de bal weg. Hisari is nu in balbezit. Hisari passt de bal met de wreef. Gremniku is nu in balbezit. Gremniku draait met de bal, schiet en ... Baliqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Boriçi rent richting de bal. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Gremniku is nu in balbezit. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Baliqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Nazimi rent richting de bal. Brozi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozi probeert naar een medespeler te passen. Bushati rent richting de bal. Bushati schiet op doel. Baliqi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artur 31%, astrithida@yahoo.com 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artur - astrithida@yahoo.com 0:0

62e minuut.
Lamaj is nu in balbezit. Lamaj geeft een hoge lob. Gremniku kopt de bal weg. Daar is Bushati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Baliqi bokst de bal weg. Boriçi met een sublieme pass. Daar is Sekiraqa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hisari geeft een hoge lob. Nazimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Papuçiu zijn tegenspeler op de grond. Papuçiu krijgt een gele kaart. Nazimi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nazimi kan niet meer verder spelen. Hoxha komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Godanca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mehaj met een snelle inworp. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Buda met een sublieme pass. Dhamo rent richting de bal. Hisari begaat een overtreding. Dhamo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dhamo kan niet meer verder spelen. Paloka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: artur 58%, astrithida@yahoo.com 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
artur - astrithida@yahoo.com 0:0