Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
airlite artur
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Fani probeert de bal aan de voet te houden. Llaskuci probeert naar een medespeler te passen. Kalaj is nu in balbezit. Fani verovert de bal door een tackle van achteren. Fani haalt uit met een fantastische trap. Buda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Jakupi de bal. Hisari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakupi. Jakupi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Topalli speelt de bal door. Brozi is nu in balbezit. Brozi speelt de bal door. Bushati rent richting de bal. Bushati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Herregodts geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brozi met de inworp. Gremniku rent richting de bal. Gremniku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
airlite - artur 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airlite 52%, artur 48%.
airlite - artur 0:1

49e minuut.
Gremniku bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci rent richting de bal. Gremniku maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gremniku moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gremniku schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grameno met een snelle inworp. Çerkezi is nu in balbezit. Çerkezi geeft een hoge lob. Godanca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Hoxha met een sublieme pass. Herregodts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati verovert de bal door een tackle van achteren. Bushati draait met de bal, schiet en ... Sopaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lamaj passt de bal met de wreef. Topalli rent richting de bal. Topalli speelt de bal door. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airlite 52%, artur 48%.
airlite - artur 0:1