Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In The PInk Dibra United F.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Petrela rent richting de bal. Hisari verovert de bal door een tackle van achteren. Prošel rent richting de bal. Hisari onderschept slim de pass. Hisari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Misimi probeert naar een medespeler te passen. Azemi is nu in balbezit. Azemi probeert naar een medespeler te passen. Hisari is nu in balbezit. Hisari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fakaj is nu in balbezit. Misimi onderschept slim de pass. Misimi met een sublieme pass. Arbana heeft problemen om de bal te vangen. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Azemi de bal. Prošel rent richting de bal. Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hisari draait met de bal, schiet en ... Ismaili kopt de bal weg. Prošel rent richting de bal. Azemi is nu in balbezit. Azemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - Dibra United F.C 0:1

34e minuut.
Fakaj is nu in balbezit. Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakaj begaat een overtreding. Fakaj krijgt een gele kaart. Prošel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Misimi met de inworp. Cana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bejtaj. Bejtaj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cana raakt geblesseerd tijdens het duel. Cana met een snel genomen vrije trap. Kelmendi heeft problemen om de bal te vangen. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Batusha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 63%, Dibra United F.C 37%.
In The PInk - Dibra United F.C 0:1

70e minuut.
Ukëmema geeft de bal voor. Daar is Misimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arbana is nu in balbezit. Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dokoli niet meer kan verder spelen. Zelj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 64%, Dibra United F.C 36%.
In The PInk - Dibra United F.C 0:1