Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRADECI FC kleo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Berisha is nu in balbezit. Kazheli rent richting de bal. Berisha verovert de bal door een tackle van achteren. Berisha geeft een lange en hoge pass. Qafmolla heeft problemen om de bal te vangen. Zhuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zhuri niet meer kan verder spelen. Kastrioti komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Deçolli is nu in balbezit. Deçolli passt de bal met de wreef. Berisha rent richting de bal. Bushaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushaj schiet op doel. Kastrioti bokst de bal weg.

17e minuut.
Berisha met een sublieme pass. Bushaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremi rent richting de bal. Bushaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bushaj haalt uit met een fantastische trap. Kastrioti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Deçolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoshi onderschept slim de pass. Varoshi passt de bal in één keer door. Koliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliqi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Perashi met een snelle inworp. Prenkpalaj heeft problemen om de bal te vangen. Santiago begaat een overtreding. Santiago krijgt een gele kaart. Prenkpalaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prenkpalaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Varoshi is nu in balbezit. Roscam rent richting de bal. Roscam passt de bal zonder na te denken. Prenkpalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Prenkpalaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Qafmolla geeft een hoge lob. Inworp. Prenkpalaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berisha rent richting de bal. Berisha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kušlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Kelmendi geeft een lange en hoge pass. Dalipi is nu in balbezit. Dalipi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Qafmolla geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berisha probeert de bal met de borst te controleren. Berisha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRADECI FC 42%, kleo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GRADECI FC - kleo 0:0

49e minuut.
Gremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berisha verovert de bal door een tackle van achteren. Berisha probeert naar een medespeler te passen. Bushaj is nu in balbezit. Bushaj schiet op doel. Kastrioti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GRADECI FC - kleo 1:0

65e minuut.
Vodo passt de bal zonder na te denken. Bushaj is nu in balbezit. Berisha bereikt de bal nog maar net als eerste. Berisha draait met de bal, schiet en ... Kastrioti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Berisha is nu in balbezit. Berisha haalt uit met een fantastische trap. Santiago probeert de bal aan de voet te houden. Vodo geeft een hoge lob. Qafmolla heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prenkpalaj met de inworp. Berisha rent richting de bal. Berisha draait met de bal, schiet en ... Vodo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRADECI FC 49%, kleo 51%.
GRADECI FC - kleo 1:0