Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In The PInk artur
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brozi onderschept slim de pass. Brozi speelt de bal door. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Harxhi passt de bal zonder na te denken. Bushati is nu in balbezit. Prošel is nu in balbezit. Bushati onderschept slim de pass. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - artur 0:1

16e minuut.
Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuçiu passt de bal zonder na te denken. Prošel is nu in balbezit. Harxhi verovert de bal door een tackle van achteren. Harxhi schiet op doel. Dokoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hisari is nu in balbezit. Hisari met een sublieme pass. Bushati rent richting de bal. Bushati draait met de bal, schiet en ... Dokoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - artur 0:2

33e minuut.
Lluka met een sublieme pass. Misimi is nu in balbezit. Misimi passt de bal zonder na te denken. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Papuçiu is nu in balbezit. Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi passt de bal zonder na te denken. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel. Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Misimi is nu in balbezit. Misimi geeft de bal voor. Misimi speelt de bal door. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 65%, artur 35%.
In The PInk - artur 0:2

64e minuut.
Prošel bereikt de bal nog maar net als eerste. Harxhi onderschept slim de pass. Harxhi met een sublieme pass. Bushati is nu in balbezit. Bushati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bushati is nu in balbezit. Bushati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Misimi rent richting de bal. Misimi geeft de bal voor. Kalaj kopt de bal weg. Misimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cana bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi rent richting de bal. Misimi passt de bal in één keer door. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Buda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Harxhi probeert naar een medespeler te passen. Bushati is nu in balbezit. Bushati haalt uit met een fantastische trap. Tahiraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dokoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - artur 0:3

88e minuut.
Arbana is nu in balbezit. Arbana geeft een hoge lob. Kalaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi verovert de bal door een tackle van achteren. Misimi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - artur 1:3

89e minuut.
Harxhi passt de bal zonder na te denken. Papuçiu is nu in balbezit. Arbana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arbana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 61%, artur 39%.
In The PInk - artur 1:3