Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dibra United F.C devi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Kurizi controleert de bal met de borst. Bejtaj verovert de bal door een tackle van achteren. Bejtaj probeert naar een medespeler te passen. Sadiku rent richting de bal. Sadiku draait met de bal, schiet en ... Batusha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Krusha geeft de bal voor. Bejtaj kopt de bal weg. Daar is Fakaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Prenkpalaj onderschept slim de pass. Prenkpalaj speelt de bal door. Hamzaj is nu in balbezit. Tolaj verovert de bal door een tackle van achteren. Tolaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fakaj met een sublieme pass. Ukëmema is nu in balbezit. Ukëmema draait met de bal, schiet en ... Junuzi is nu in balbezit. Junuzi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Pushkolli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibra United F.C 56%, devi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dibra United F.C - devi 0:0

52e minuut.
Hamzaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kryeziu de bal. Junuzi onderschept slim de pass. Junuzi geeft een lange en hoge pass. Pushkolli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pushkolli trapt de bal weg. Prenkpalaj kopt de bal weg. Fakaj is nu in balbezit. Hamzaj onderschept slim de pass. Hamzaj geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sadiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dibra United F.C - devi 0:1

64e minuut.
Junuzi is nu in balbezit. Junuzi geeft een hoge lob. Tolaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dibra United F.C 60%, devi 40%.
Dibra United F.C - devi 0:1