Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
airlite In The PInk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pernaska geeft de bal voor. Xhaferi rent richting de bal. Xhaferi met een sublieme pass. Fani is nu in balbezit. Fani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Hoxha de bal. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Herregodts bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana onderschept slim de pass. Arbana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Jakupi passt de bal zonder na te denken. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Misimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Misimi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Misimi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Jakupi passt de bal met de wreef. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga geeft een hoge lob. Daar is Rrudha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rrudha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pernaska speelt de bal door. Xhaferi rent richting de bal. Jakupi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jakupi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska geeft de bal voor. Lluka probeert naar een medespeler te passen. Arbana probeert de bal aan de voet te houden. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Tare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tare met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrela de bal. Grameno met een sublieme pass. Lluka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lluka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
airlite - In The PInk 0:1

44e minuut.
Pernaska passt de bal met de wreef. Grameno bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrela begaat een overtreding. Petrela krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tahiraga geeft een hoge lob. Vercuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vercuni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vercuni kan niet meer verder spelen. Zoqishta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airlite 47%, In The PInk 53%.
airlite - In The PInk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: airlite 55%, In The PInk 45%.
airlite - In The PInk 0:1