Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In The PInk airlite
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani schiet op doel. Tahiraga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jakupi neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cana is nu in balbezit. Herregodts verovert de bal door een tackle van achteren. Herregodts passt de bal met de wreef. Fani rent richting de bal. Fani draait met de bal, schiet en ... Dokoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rrudha onderschept slim de pass. Rrudha passt de bal zonder na te denken. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Misimi verovert de bal door een tackle van achteren. Misimi met een sublieme pass. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Zeneli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rrudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fani passt de bal in één keer door. Rrudha rent richting de bal. Rrudha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cana probeert naar een medespeler te passen. Misimi is nu in balbezit. Misimi passt de bal zonder na te denken. Arbana is nu in balbezit. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In The PInk - airlite 1:0

41e minuut.
Prošel geeft een lange en hoge pass. Xhaferi kopt de bal weg. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sopaj de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 58%, airlite 42%.
In The PInk - airlite 1:0

60e minuut.
Herregodts bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana rent richting de bal. Herregodts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herregodts krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cana geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herregodts met een snelle inworp. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zeneli speelt de bal door. Sopaj rent richting de bal. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Tare probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Xhaferi is nu in balbezit. Zoqishta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xhaferi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mehaj zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Tare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In The PInk 51%, airlite 49%.
In The PInk - airlite 1:0