Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GRADECI FC astrithida@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Vodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zguro onderschept slim de pass. Zguro probeert naar een medespeler te passen. Hasani is nu in balbezit. Hasani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Xhanari rent richting de bal. Xhanari passt de bal met de wreef. Bushaj rent richting de bal. Berisha rent richting de bal. Berisha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Deçolli passt de bal met de wreef. Januzi rent richting de bal. Perashi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Januzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bushati neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
GRADECI FC - astrithida@yahoo.com 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRADECI FC 65%, astrithida@yahoo.com 35%.
GRADECI FC - astrithida@yahoo.com 0:1

49e minuut.
Berisha rent richting de bal. Januzaj onderschept slim de pass. Januzaj passt de bal met de wreef. Hasani is nu in balbezit. Hasani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mehaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Roscam de bal. Bushati is nu in balbezit. Bushati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Durmishi bokst de bal weg.

62e minuut.
Klungelig pakt Deçolli de bal. Bushati bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhanari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bushati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bushati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Januzaj met een sublieme pass. Bushati rent richting de bal. Xhanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasani onderschept slim de pass. Hasani draait met de bal, schiet en ... Durmishi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klungelig pakt Deçolli de bal. Deçolli probeert naar een medespeler te passen. Berisha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bushaj is nu in balbezit. Bushaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Baliqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Januzaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zguro de bal onder controle te krijgen. Zguro met een sublieme pass. Bushaj rent richting de bal. Bushaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Baliqi niet meer kan verder spelen. Lezha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GRADECI FC 51%, astrithida@yahoo.com 49%.
GRADECI FC - astrithida@yahoo.com 0:1