Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianiii endrit qehaja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Ajvazi met de inworp. Peçini rent richting de bal. Bajrami begaat een overtreding. Bajrami krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zuna met de inworp. Bajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajrami met een sublieme pass. Pajaziti rent richting de bal. Pajaziti haalt uit met een fantastische trap. Koçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - endrit qehaja 1:0

19e minuut.
Gacaferri rent richting de bal. Pajaziti onderschept slim de pass. Bejleri maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bejleri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bejleri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Çelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja onderschept slim de pass. Kolonja speelt de bal door. Bajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajrami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kolonja kopt de bal weg. Myrtaj is nu in balbezit. Bregu is nu in balbezit. Bregu schiet op doel. Halili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kolonja verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja speelt de bal door. Bregu rent richting de bal. Bregu schiet op doel. Halili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianiii - endrit qehaja 1:1

34e minuut.
Bajrami rent richting de bal. Zuna verovert de bal door een tackle van achteren. Zuna passt de bal met de wreef. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dushku passt de bal in één keer door. Tolka speelt de bal door. Pajaziti is nu in balbezit. Bajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajrami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 46%, endrit qehaja 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianiii - endrit qehaja 1:1

49e minuut.
Zuna passt de bal in één keer door. Ahmetaj probeert de bal aan de voet te houden. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - endrit qehaja 1:2

60e minuut.
Zuna speelt de bal door. Kelmendi is nu in balbezit. Kelmendi passt de bal met de wreef. Bregu rent richting de bal. Bregu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Çelaj rent richting de bal. Peçini onderschept slim de pass. Peçini geeft de bal voor. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Abdihoxha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bajrami de bal onder controle te krijgen. Pajaziti rent richting de bal. Bajrami rent richting de bal. Bajrami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gacaferri geeft een hoge lob. Çelaj kopt de bal weg. Peçini is nu in balbezit. Bajrami onderschept slim de pass. Bajrami haalt uit met een fantastische trap. Koçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Bregu haalt uit met een fantastische trap. Dushku kan de bal niet met de borst controleren. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu haalt uit met een fantastische trap. Halili probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - endrit qehaja 1:3

82e minuut.
Draçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bajrami. Zuna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zuna kan niet meer verder spelen. Pojani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 61%, endrit qehaja 39%.
adrianiii - endrit qehaja 1:3