Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akademia jurgen kolli
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.2 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


3e minuut.
Kraja is nu in balbezit. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj passt de bal met de wreef. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia - jurgen kolli 0:1

15e minuut.
Kraja passt de bal in één keer door. Tivari rent richting de bal. Tivari met een sublieme pass. Fuentes Dios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes Dios haalt uit met een fantastische trap. Dedja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sopa rent richting de bal. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Frashëri geeft een lange en hoge pass. Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti verovert de bal door een tackle van achteren. Hamiti schiet op doel. Biçoku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia - jurgen kolli 0:2

22e minuut.
Kraja met een snelle inworp. Veloshi is nu in balbezit. Balilaj onderschept slim de pass. Daar is Balilaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balilaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Perko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çuflaj komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kraja is nu in balbezit. Hila verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia 68%, jurgen kolli 32%.
Akademia - jurgen kolli 0:2

46e minuut.
Lulzimi rent richting de bal. Lulzimi met een sublieme pass. Selmanaj is nu in balbezit. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Balilaj kopt de bal weg. Veloshi rent richting de bal. Selmanaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zymberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veloshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zymberi begaat een overtreding. Zymberi krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kurrizi geeft een hoge lob. Inworp. Hamiti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Duka onderschept slim de pass. Sopa is nu in balbezit. Duka verovert de bal door een tackle van achteren. Duka geeft de bal voor. Selmanaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lulzimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti verovert de bal door een tackle van achteren. Hamiti passt de bal met de wreef. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akademia - jurgen kolli 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akademia 75%, jurgen kolli 25%.
Akademia - jurgen kolli 0:3