Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jurgen kolli Akademia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Hamiti passt de bal met de wreef. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu passt de bal zonder na te denken. Fuentes Dios is nu in balbezit. Fuentes Dios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nelaj passt de bal zonder na te denken. Bejta rent richting de bal. Bejta probeert naar een medespeler te passen. Fuentes Dios rent richting de bal. Fuentes Dios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jurgen kolli - Akademia 0:1

22e minuut.
Bejta is nu in balbezit. Hila onderschept slim de pass. Hila passt de bal met de wreef. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Veloshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj met een sublieme pass. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tivari is nu in balbezit. Zejnati is nu in balbezit. Zejnati passt de bal zonder na te denken. Papuçiu rent richting de bal. Papuçiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Peçini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drenica komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Zejnati met een snelle inworp. Papuçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj rent richting de bal. Papuçiu verovert de bal door een tackle van achteren. Papuçiu schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 48%, Akademia 52%.
jurgen kolli - Akademia 0:1

64e minuut.
Drenica onderschept slim de pass. Drenica passt de bal zonder na te denken. Perko geeft de bal voor. Fuentes Dios is nu in balbezit. Fuentes Dios haalt uit met een fantastische trap. Dedja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Boshnjaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnjaku geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamiti met een snelle inworp. Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Paal!

90e minuut.
Zymberi is nu in balbezit. Zymberi probeert naar een medespeler te passen. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj schiet op doel. Biçoku maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 52%, Akademia 48%.
jurgen kolli - Akademia 0:1