Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bojgen Ultrasit FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Surroi kopt de bal weg. Inworp. Boja met een snelle inworp. Llakaj rent richting de bal. Llakaj geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Binaku verovert de bal door een tackle van achteren. Pozhegu geeft een lange en hoge pass. Binaku probeert de bal aan de voet te houden. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gami is nu in balbezit. Vllasi verovert de bal door een tackle van achteren. Binaku verovert de bal door een tackle van achteren. Binaku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bojgen - Ultrasit FC 1:0

30e minuut.
Kušlan verovert de bal door een tackle van achteren. Grazhdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Boja verovert de bal door een tackle van achteren. Kušlan is nu in balbezit. Kušlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Çuflaj trapt de bal weg van het doel. Boja kopt de bal weg. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Boja geeft een hoge lob. Kušlan heeft problemen om de bal te vangen. Surroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušlan verovert de bal door een tackle van achteren. Kušlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bojgen 65%, Ultrasit FC 35%.
Bojgen - Ultrasit FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bojgen 45%, Ultrasit FC 55%.
Bojgen - Ultrasit FC 1:0