Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrit qehaja lali
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


8e minuut.
Çukani is nu in balbezit. Dedaj rent richting de bal. Peçini onderschept slim de pass. Çukani onderschept slim de pass. Çukani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mihajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejleri rent richting de bal. Bejleri passt de bal in één keer door. Çukani bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
endrit qehaja - lali 0:1

11e minuut.
Mehaj kan de bal niet met de borst controleren. Mehaj geeft een lange en hoge pass. Nazimi heeft problemen om de bal te vangen. Bregu rent richting de bal. Bregu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mihajli verovert de bal door een tackle van achteren. Mihajli passt de bal in één keer door. Kolonja probeert de bal met de borst te controleren. Bregu is nu in balbezit. Bregu schiet op doel. Bushaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nazimi rent richting de bal. Kolonja verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja met een sublieme pass. Bregu rent richting de bal. Bregu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mehaj geeft een hoge lob. Kolonja rent richting de bal. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu schiet op doel. Prifti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
endrit qehaja - lali 1:1

37e minuut.
Peçini heeft problemen om de bal te vangen. Çukani rent richting de bal. Çukani passt de bal zonder na te denken. Daar is Dedaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Kolonja de bal. Nazimi begaat een overtreding. Kolonja raakt geblesseerd tijdens het duel. Peçini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mehaj probeert de bal aan de voet te houden. Bregu is nu in balbezit. Bregu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 49%, lali 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrit qehaja - lali 1:1

51e minuut.
Kolonja rent richting de bal. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu is nu in balbezit. Bregu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi geeft een hoge lob. Inworp. Peçini met de inworp. Draçi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Krasniqi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kolonja kan de bal niet met de borst controleren. Kolonja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Betaj met een snelle inworp. Mihajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajli geeft een hoge lob. Çukani rent richting de bal. Çukani geeft de bal voor. Koçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koçi speelt de bal door. Bregu controleert de bal met de borst. Kolonja rent richting de bal. Kolonja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Dedaj onderschept slim de pass. Mihajli heeft problemen om de bal te vangen. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihajli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
endrit qehaja - lali 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 47%, lali 53%.
endrit qehaja - lali 1:2