Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianiii FC.GJILANI
Normal Tactiek bddafabdff
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Pajaziti passt de bal zonder na te denken. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Abdihoxha heeft problemen om de bal te vangen. Sadiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sadiku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Çelaj speelt de bal door. Çelaj rent richting de bal. Bajrami verovert de bal door een tackle van achteren. Bajrami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Ajvazi is nu in balbezit. Ferra onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çelaj. Çelaj krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Raifi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajrami is nu in balbezit. Çelaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çelaj krijgt een gele kaart. Bajrami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bajrami neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ferra met de inworp. Plasari rent richting de bal. Met opzet legt Bajrami zijn tegenspeler op de grond. Bajrami krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Abdihoxha rent richting de bal. Sadiku verovert de bal door een tackle van achteren. Dushku rent richting de bal. Sadiku onderschept slim de pass. Sadiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - FC.GJILANI 0:1

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puka met de inworp. Çelaj probeert naar een medespeler te passen. Bajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajrami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Pernaska met een harde bal richting middenveld. Bajrami is nu in balbezit. Bajrami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianiii - FC.GJILANI 1:1

37e minuut.
Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Tolka probeert naar een medespeler te passen. Sadiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 52%, FC.GJILANI 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianiii - FC.GJILANI 1:1

84e minuut.
Abdihoxha passt de bal met de wreef. Pernaska bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernaska geeft de bal voor. Abdihoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdihoxha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 45%, FC.GJILANI 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianiii - FC.GJILANI 1:1