Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jurgen kolli Bojgen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Zymberi geeft de bal voor. Balilaj kopt de bal weg. Daar is Ajeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj draait met de bal, schiet en ... Çuflaj bokst de bal weg.

17e minuut.
Balilaj rent richting de bal. Sulaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmanaj onderschept slim de pass. Selmanaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Surroi geeft een lange en hoge pass. Limani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami onderschept slim de pass. Gami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jurgen kolli - Bojgen 0:1

33e minuut.
Binaku schiet op doel. Perko probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stefa zal de hoekschop nemen. Grazhdani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Çuflaj met een harde bal richting middenveld. Binaku kopt de bal weg. Klungelig pakt Limani de bal. Gami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami draait met de bal, schiet en ... Dedja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Stefa met een snelle inworp. Binaku is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Frashëri ... Strafschop! Frashëri krijgt een gele kaart. Binaku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Binaku legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 45%, Bojgen 55%.
jurgen kolli - Bojgen 0:1

59e minuut.
Korona rent richting de bal. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj speelt de bal door. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hila rent richting de bal. Binaku verovert de bal door een tackle van achteren. Binaku speelt de bal door. Gami bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj draait met de bal, schiet en ... Daar is Sulaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel. Çuflaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 45%, Bojgen 55%.
jurgen kolli - Bojgen 0:1