Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jurgen kolli lali
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Balilaj rent richting de bal. Balilaj passt de bal zonder na te denken. Perko is nu in balbezit. Dedaj rent richting de bal. Dedaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ymeri verovert de bal door een tackle van achteren. Ymeri passt de bal in één keer door. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel. Bushaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jurgen kolli - lali 1:0

16e minuut.
Rusi kopt de bal weg. Mihajli heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hila. Hila krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hila passt de bal in één keer door. Rusi speelt de bal door. Daar is Duka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çukani verovert de bal door een tackle van achteren. Çukani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ymeri met een sublieme pass. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj passt de bal zonder na te denken. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jurgen kolli - lali 2:0

39e minuut.
Dedaj rent richting de bal. Balilaj is nu in balbezit. Dedaj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dedaj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 57%, lali 43%.
jurgen kolli - lali 2:0

51e minuut.
Duka met een sublieme pass. Nazimi geeft een lange en hoge pass. Perko heeft problemen om de bal te vangen. Dedaj is nu in balbezit. Dedaj haalt uit met een fantastische trap. Paal!

64e minuut.
Mihajli probeert naar een medespeler te passen. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Limani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj onderschept slim de pass. Dedaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ymeri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihajli. Ymeri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balilaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Selmanaj de bal. Selmanaj schiet op doel. Bushaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prifti heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
jurgen kolli - lali 3:0

73e minuut.
Balilaj kopt de bal weg. Smajlaj probeert naar een medespeler te passen. Rusi heeft problemen om de bal te vangen. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hila kopt de bal weg. Kurtishi is nu in balbezit. Kurtishi probeert naar een medespeler te passen. Selmanaj is nu in balbezit. Selmanaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ymeri onderschept slim de pass. Ymeri passt de bal zonder na te denken. Selmanaj rent richting de bal. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jurgen kolli 49%, lali 51%.
jurgen kolli - lali 3:0