Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrit qehaja Ultrasit FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Boja met een sublieme pass. Gacaferri is nu in balbezit. Gacaferri geeft de bal voor. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sopi kopt de bal weg. Bregu probeert de bal aan de voet te houden. Maçovila rent richting de bal. Bregu verovert de bal door een tackle van achteren. Bregu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
endrit qehaja - Ultrasit FC 1:0

18e minuut.
Doeltrap. Koçi trapt de bal weg. Kolonja kopt de bal weg. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Boja geeft een hoge lob. Bejleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejleri probeert naar een medespeler te passen. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Albani probeert naar een medespeler te passen. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maçovila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bregu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zuna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ruçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruçi passt de bal zonder na te denken. Agalliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi onderschept slim de pass. Kelmendi haalt uit met een fantastische trap. Koçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
endrit qehaja - Ultrasit FC 1:1

44e minuut.
Maçovila geeft de bal voor. Zuna kopt de bal weg. Vllasi probeert de bal aan de voet te houden. Bregu rent richting de bal. Bregu schiet op doel. Kolonja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 40%, Ultrasit FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrit qehaja - Ultrasit FC 1:1

46e minuut.
Zuna speelt de bal door. Llakaj is nu in balbezit. Gacaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Llakaj verovert de bal door een tackle van achteren. Llakaj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Boja rent richting de bal. Boja passt de bal zonder na te denken. Bejleri heeft problemen om de bal te vangen. Kelmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelmendi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pozhegu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kušlan de bal. Agalliu is nu in balbezit. Kušlan onderschept slim de pass. Kušlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kolonja speelt de bal door. Zuna kopt de bal weg. Maçovila rent richting de bal. Kolonja verovert de bal door een tackle van achteren. Kolonja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ruçi is nu in balbezit. Peçini is nu in balbezit. Peçini met een sublieme pass. Kušlan is nu in balbezit. Kušlan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 46%, Ultrasit FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
endrit qehaja - Ultrasit FC 1:1