Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianiii Bojgen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Çuflaj trapt de bal weg. Stefa kopt de bal weg. Gami rent richting de bal. Gami haalt uit met een fantastische trap. Troshani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - Bojgen 0:1

6e minuut.
Ahmetaj geeft een lange en hoge pass. Albani rent richting de bal. Raifi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Raifi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Albani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shllaki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gami rent richting de bal. Gami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shllaki speelt de bal door. Abdihoxha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdihoxha met een sublieme pass. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianiii - Bojgen 1:1

23e minuut.
Bajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefa onderschept slim de pass. Stefa passt de bal in één keer door. Binaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Binaku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grazhdani passt de bal met de wreef. Bajrami is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albani. Bajrami moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bajrami kan niet meer verder spelen. Zhupani komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Abdihoxha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pajaziti de bal. Ajeti rent richting de bal. Pajaziti verovert de bal door een tackle van achteren. Pajaziti draait met de bal, schiet en ... Çuflaj bokst de bal weg. Zhupani rent richting de bal. Zhupani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - Bojgen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 44%, Bojgen 56%.
adrianiii - Bojgen 2:1

55e minuut.
Abdihoxha kopt de bal weg. Grazhdani heeft problemen om de bal te vangen. Grazhdani passt de bal zonder na te denken. Ajvazi is nu in balbezit. Ajvazi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Shllaki onderschept slim de pass. Shllaki passt de bal in één keer door. Albani is nu in balbezit. Zhupani onderschept slim de pass. Zhupani draait met de bal, schiet en ... Çuflaj bokst de bal weg.

66e minuut.
Korona geeft een hoge lob. Inworp. Ajvazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhupani rent richting de bal. Zhupani schiet op doel. Çuflaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianiii - Bojgen 3:1

84e minuut.
Zhupani is nu in balbezit. Albani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhupani raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdihoxha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti haalt uit met een fantastische trap. Çuflaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianiii 45%, Bojgen 55%.
adrianiii - Bojgen 3:1