Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
endrit qehaja jurgen kolli
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hila passt de bal met de wreef. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Selmanaj rent richting de bal. Selmanaj draait met de bal, schiet en ... Koçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Tivari is nu in balbezit. Tivari geeft de bal voor. Perko rent richting de bal. Bregu verovert de bal door een tackle van achteren. Bregu draait met de bal, schiet en ... Dedja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Selmanaj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hisari komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Inworp. Hamiti met de inworp. Peçini is nu in balbezit. Balilaj onderschept slim de pass. Balilaj geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Frashëri kopt de bal weg. Zymberi controleert de bal met de borst. Gacaferri is nu in balbezit. Hisari rent richting de bal. Hisari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
endrit qehaja - jurgen kolli 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 47%, jurgen kolli 53%.
endrit qehaja - jurgen kolli 0:1

52e minuut.
Peçini probeert naar een medespeler te passen. Zuna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frashëri. Frashëri krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Peçini is nu in balbezit. Balilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Balilaj probeert naar een medespeler te passen. Hisari rent richting de bal. Hisari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: endrit qehaja 53%, jurgen kolli 47%.
endrit qehaja - jurgen kolli 0:1