Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELVIN Partizani Tirane
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Isai passt de bal in één keer door. Sahiti rent richting de bal. Merkaj verovert de bal door een tackle van achteren. Merkaj draait met de bal, schiet en ... Cakaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vila neemt de hoekschop. Buzaku is nu in balbezit. Merkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELVIN - Partizani Tirane 1:0

13e minuut.
Buzaku rent richting de bal. Harxhi onderschept slim de pass. Harxhi met een sublieme pass. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELVIN - Partizani Tirane 1:1

18e minuut.
Vila heeft problemen om de bal te vangen. Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Merkaj heeft problemen om de bal te vangen. Toptani rent richting de bal. Isai onderschept slim de pass. Isai haalt uit met een fantastische trap. Merkaj probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Toptani passt de bal met de wreef. Toptani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toptani met een sublieme pass. Balilaj is nu in balbezit. Balilaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Sahiti is nu in balbezit. Sahiti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dosti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harxhi is nu in balbezit. Harxhi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sahiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahiti geeft een hoge lob. Isai kopt de bal weg. Merkaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Toptani bereikt de bal nog maar net als eerste. Isai onderschept slim de pass. Isai passt de bal in één keer door. Merkaj is nu in balbezit. Merkaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELVIN - Partizani Tirane 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELVIN 56%, Partizani Tirane 44%.
ELVIN - Partizani Tirane 2:1

54e minuut.
Buzaku heeft problemen om de bal te vangen. Harxhi is nu in balbezit. Harxhi passt de bal in één keer door. Balilaj rent richting de bal. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Uka met een sublieme pass. Harxhi met een sublieme pass. Balilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Balilaj draait met de bal, schiet en ... Lumaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ELVIN - Partizani Tirane 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELVIN 45%, Partizani Tirane 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ELVIN - Partizani Tirane 2:2