Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yty 『ᗩᒪᗷ』
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Koliqi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaqi rent richting de bal. Koliqi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koliqi krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Revaj controleert de bal met de borst. Tahiri probeert naar een medespeler te passen. Xhanari heeft problemen om de bal te vangen. Seitaj is nu in balbezit. Seitaj haalt uit met een fantastische trap. Tovërlani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Demaqi rent richting de bal. Revaj onderschept slim de pass. Revaj met een sublieme pass. Fetoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Koliqi passt de bal in één keer door. Fetoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Demaqi zijn tegenspeler op de grond. Demaqi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Xhaxhka met een snelle inworp. Tahiri rent richting de bal. Met opzet legt Revaj zijn tegenspeler op de grond. Tahiri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tahiri kan niet meer verder spelen. Ngjeci komt het veld opgelopen. Xhaxhka wilt de vrije trap nemen. Tovërlani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yty 44%, 『ᗩᒪᗷ』 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yty - 『ᗩᒪᗷ』 0:0

46e minuut.
Demaqi rent richting de bal. Demaqi passt de bal in één keer door. Seitaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjeci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Xhanari passt de bal zonder na te denken. Revaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngjeci onderschept slim de pass. Daar is Ngjeci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngjeci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yty 43%, 『ᗩᒪᗷ』 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yty - 『ᗩᒪᗷ』 0:0
yty