Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
『ᗩᒪᗷ』 yty
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Emra met een snelle inworp. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha verovert de bal door een tackle van achteren. Batusha geeft een lange en hoge pass. Fetoshi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Emra speelt de bal door. Batusha is nu in balbezit. Fetoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Alia bokst de bal weg.

22e minuut.
Demaqi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaqi passt de bal zonder na te denken. Salihu is nu in balbezit. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Xhaxhka met een sublieme pass. Llaskuci rent richting de bal. Xhanari begaat een overtreding. Xhanari krijgt een gele kaart. Llaskuci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rraci wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Emra passt de bal met de wreef. Revaj is nu in balbezit. Revaj passt de bal met de wreef. Fetoshi is nu in balbezit. Fetoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
『ᗩᒪᗷ』 - yty 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 『ᗩᒪᗷ』 69%, yty 31%.
『ᗩᒪᗷ』 - yty 0:1

70e minuut.
Demaqi passt de bal in één keer door. Vasajari bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasajari probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
『ᗩᒪᗷ』 - yty 1:1

76e minuut.
Nelaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Emra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bejleri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xhaxhka neemt de hoekschop. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 『ᗩᒪᗷ』 63%, yty 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
『ᗩᒪᗷ』 - yty 1:1
yty