Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internasional FC †Ð`archangéls™
Internasional Tactiek †Ðαєmøи 2
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Doeltrap. Podczaski met een harde bal richting middenveld. Garbatzky kopt de bal weg. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo schiet op doel. Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith geeft een hoge lob. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu schiet op doel. Parolaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 0:1

22e minuut.
Eloğlu kan de bal niet met de borst controleren. Fellaini is nu in balbezit. Eloğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eloğlu krijgt een gele kaart. Fellaini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fellaini kan niet meer verder spelen. Rohdiana komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Pawlis verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlis speelt de bal door. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Podczaski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 50%, †Ð`archangéls™ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 1:1

52e minuut.
Pawlis geeft de bal voor. Sznurowadło kopt de bal weg. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldado Rillo haalt uit met een fantastische trap. Podczaski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 2:1

56e minuut.
Tanoto is nu in balbezit. Tanoto passt de bal met de wreef. Soldado Rillo is nu in balbezit. Soldado Rillo schiet op doel. Podczaski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 3:1

77e minuut.
Sznurowadło probeert naar een medespeler te passen. Soldado Rillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 53%, †Ð`archangéls™ 47%.
Internasional FC - †Ð`archangéls™ 3:1