Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSD Demak Kazama Gold
343 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suparhan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Purwadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šoštarec met een snel genomen vrije trap. Purwadi springt en kopt de bal. Paal! Daar is Febiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Šoštarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoštarec speelt de bal door. Purwadi rent richting de bal. Purwadi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Numfor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bondowoso is nu in balbezit. Šoštarec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bondowoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiboy met een snel genomen vrije trap. Mariandy kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Yopirrayer zijn tegenspeler op de grond. Yopirrayer krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda verovert de bal door een tackle van achteren. Febiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurhuda onderschept slim de pass. Nurhuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Nurhuda passt de bal zonder na te denken. Febiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Tumena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSD Demak - Kazama Gold 1:0

28e minuut.
Salampessy passt de bal met de wreef. Yopirrayer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanani. Fanani krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fanani met een snelle inworp. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda probeert naar een medespeler te passen. Purwadi rent richting de bal. Purwadi draait met de bal, schiet en ... Tumena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSD Demak 31%, Kazama Gold 69%.
PSD Demak - Kazama Gold 1:0

52e minuut.
Fanani met de inworp. Nurhuda is nu in balbezit. Nurhuda geeft een lange en hoge pass. Šoštarec is nu in balbezit. Šoštarec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Szmulewicz passt de bal zonder na te denken. Šoštarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoštarec passt de bal in één keer door. Daar is Nurhuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurhuda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiboy onderschept slim de pass. Aiboy passt de bal met de wreef. Pradana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiboy onderschept slim de pass. Aiboy probeert naar een medespeler te passen. Pradana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSD Demak - Kazama Gold 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSD Demak 45%, Kazama Gold 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PSD Demak - Kazama Gold 1:1