Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INDOMIE Setan Utama
451 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 19.3
adequate Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


12e minuut.
Kesuma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sucahyo komt het veld opgelopen. Sundayana met de inworp. Kuler geeft een lange en hoge pass. Daar is Indrawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Asmuruf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sundayana neemt de hoekschop. Asmuruf met een sublieme pass. Sundayana rent richting de bal. Sundayana geeft een lange en hoge pass. Asmuruf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 1:0

21e minuut.
Letta is nu in balbezit. Letta passt de bal met de wreef. Koral speelt de bal door. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rökk rent richting de bal. Rökk passt de bal met de wreef. Kuler speelt de bal door. Daar is Tchimtchoua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchimtchoua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 2:0

30e minuut.
Sucahyo verovert de bal door een tackle van achteren. Sucahyo geeft een lange en hoge pass. Boggioni probeert de bal aan de voet te houden. Samba rent richting de bal. Samba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Ismanto de bal. Kuler geeft een lange en hoge pass. Muhammad heeft problemen om de bal te vangen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sundayana rent richting de bal. Sundayana geeft een hoge lob. Rökk kopt de bal weg. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua schiet op doel. Asmuruf bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 3:0

43e minuut.
Rökk passt de bal met de wreef. Kuler is nu in balbezit. Kuler met een sublieme pass. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 4:0

45e minuut.
Abidin is nu in balbezit. Rökk onderschept slim de pass. Rökk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tchimtchoua de bal. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 44%, Setan Utama 56%.
INDOMIE - Setan Utama 4:0

50e minuut.
Koral bereikt de bal nog maar net als eerste. Koral geeft de bal voor. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Asmuruf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 5:0

50e minuut.
Samba passt de bal met de wreef. Koral is nu in balbezit. Koral geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchimtchoua de bal. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Asmuruf bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Lugano is nu in balbezit. Lugano geeft een lange en hoge pass. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... Asmuruf probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrawan is nu in balbezit. Tchimtchoua verovert de bal door een tackle van achteren. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Asmuruf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 6:0

64e minuut.
Nurhuda met een snelle inworp. Abidin is nu in balbezit. Koral begaat een overtreding. Koral krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk passt de bal zonder na te denken. Muhammad is nu in balbezit. Koral verovert de bal door een tackle van achteren. Koral geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Setan Utama 7:0

73e minuut.
Cruceanu geeft een lange en hoge pass. Tchimtchoua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua onderschept slim de pass. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk verovert de bal door een tackle van achteren. Rökk probeert naar een medespeler te passen. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 35%, Setan Utama 65%.
INDOMIE - Setan Utama 7:0