Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ac barca Voorfo City
Persib Bandung Tactiek relife
35% Balbezit 65%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Blok probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă speelt de bal door. Teodovich is nu in balbezit. Teodovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:1

7e minuut.
Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles passt de bal met de wreef. Lee rent richting de bal. Lee geeft een lange en hoge pass. Blok krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:2

8e minuut.
Donald La`ala bereikt de bal nog maar net als eerste. Donald La`ala met een sublieme pass. Sahkole rent richting de bal. Blok onderschept slim de pass. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:3

10e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft de bal voor. Patha heeft problemen om de bal te vangen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:4

11e minuut.
Sahkole passt de bal in één keer door. Pitoy probeert naar een medespeler te passen. Hardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Auribault geeft de bal voor. Pitoy rent richting de bal. Blok verovert de bal door een tackle van achteren. Blok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:5

13e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă speelt de bal door. Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodovich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hardiyanto heeft problemen om de bal te vangen. Soputan speelt de bal door. Ramadhani kopt de bal weg. Auribault geeft een hoge lob. Blok krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Auribault probeert naar een medespeler te passen. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă passt de bal zonder na te denken. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Teodovich passt de bal in één keer door. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee met een sublieme pass. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:6

21e minuut.
Nikolov is nu in balbezit. Nikolov geeft de bal voor. Daar is Pitoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Auribault de bal onder controle te krijgen. Pastor is nu in balbezit. Pastor speelt de bal door. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:7

27e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumkabu rent richting de bal. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee geeft een lange en hoge pass. Blok probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:8

30e minuut.
Hârleaţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auribault heeft problemen om de bal te vangen. Auribault passt de bal in één keer door. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Teodovich probeert naar een medespeler te passen. Lee is nu in balbezit. Lee geeft de bal voor. Blok springt en kopt de bal. Soputan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:9

35e minuut.
Daar is Ramadhani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auribault onderschept slim de pass. Auribault passt de bal in één keer door. Blok is nu in balbezit. Blok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een hoge lob. Pitoy probeert de bal aan de voet te houden. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok draait met de bal, schiet en ... Soputan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teodovich rent richting de bal. Teodovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Auribault met een sublieme pass. Hârleaţă rent richting de bal. Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă verovert de bal door een tackle van achteren. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Soputan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ac barca 85%, Voorfo City 15%.
FC ac barca - Voorfo City 0:10

49e minuut.
Nikolov onderschept slim de pass. Nikolov speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee geeft de bal voor. Soputan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:11

53e minuut.
Teodovich passt de bal met de wreef. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een hoge lob. Blok heeft problemen om de bal te vangen. Blok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rumkabu verovert de bal door een tackle van achteren. Lee rent richting de bal. Lee geeft een lange en hoge pass. Blok is nu in balbezit. Blok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:12

59e minuut.
Hârleaţă passt de bal in één keer door. Lee met een sublieme pass. Teodovich probeert naar een medespeler te passen. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Blok de bal. Patha is nu in balbezit. Teodovich verovert de bal door een tackle van achteren. Teodovich haalt uit met een fantastische trap. Soputan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:13

63e minuut.
Donald La`ala passt de bal in één keer door. Rumkabu is nu in balbezit. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok haalt uit met een fantastische trap. Soputan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:14

66e minuut.
Klungelig pakt Rumkabu de bal. Teodovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodovich passt de bal zonder na te denken. Blok is nu in balbezit. Blok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:15

67e minuut.
Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Daar is Teodovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok rent richting de bal. Blok draait met de bal, schiet en ... Soputan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal met de wreef. Auribault speelt de bal door. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault geeft een hoge lob. Blok rent richting de bal. Blok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:16

76e minuut.
Soputan met een harde bal richting middenveld. Sahkole probeert de bal met de borst te controleren. Auribault speelt de bal door. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blok bereikt de bal nog maar net als eerste. Blok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:17

78e minuut.
Daar is Wihatmoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blok rent richting de bal. Blok passt de bal zonder na te denken. Lee is nu in balbezit. Lee geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Patha de bal. Blok is nu in balbezit. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:18

80e minuut.
Donald La`ala met een sublieme pass. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee haalt uit met een fantastische trap. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Blok maakt een snoekduik en kopt de bal. Soputan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:19

83e minuut.
Auribault rent richting de bal. Auribault passt de bal met de wreef. Hârleaţă rent richting de bal. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. Blok springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Auribault passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal zonder na te denken. Blok rent richting de bal. Blok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:20

87e minuut.
Blok onderschept slim de pass. Hardiyanto is nu in balbezit. Teodovich is nu in balbezit. Teodovich geeft een hoge lob. Blok krijgt zijn hoofd ertegen. Soputan bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodovich onderschept slim de pass. Teodovich geeft een lange en hoge pass. Soputan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Voorfo City 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ac barca 82%, Voorfo City 18%.
FC ac barca - Voorfo City 0:21