Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ac barca Newbie FC
Persib Bandung Tactiek 442
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 24.9
matig Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Permana verovert de bal door een tackle van achteren. Patha bereikt de bal nog maar net als eerste. Permana onderschept slim de pass. Permana haalt uit met een fantastische trap. Soputan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Newbie FC 0:1

30e minuut.
Sunanta speelt de bal door. Majid speelt de bal door. Pitoy met een sublieme pass. Pradata is nu in balbezit. Pradata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Newbie FC 0:2

42e minuut.
Kasim rent richting de bal. Sahkole rent richting de bal. Kasim onderschept slim de pass. Kasim geeft een lange en hoge pass. Pradata rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sofyan zal de hoekschop nemen. Pradata springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ac barca 74%, Newbie FC 26%.
FC ac barca - Newbie FC 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Sunanta de bal. Sunanta geeft een hoge lob. Daar is Patha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Permana rent richting de bal. Permana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Newbie FC 0:3

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kontor komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kasim geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patha de bal. Pradata rent richting de bal. Pradata haalt uit met een fantastische trap. Soputan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ac barca - Newbie FC 0:4

61e minuut.
Pasaribu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wihatmoko rent richting de bal. Sahkole bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pradata krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Sofyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofyan passt de bal met de wreef. González Marcos speelt de bal door. Kasim rent richting de bal. Kasim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tambea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bakti geeft een lange en hoge pass. Kasim rent richting de bal. Kasim met een sublieme pass. Tambea rent richting de bal. Tambea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kasim speelt de bal door. Rumkabu is nu in balbezit. Tambea begaat een overtreding. Tambea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ac barca 63%, Newbie FC 37%.
FC ac barca - Newbie FC 0:4