Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Praya Fc AQ FC
serang Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Munawir is nu in balbezit. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munawir krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pekey probeert naar een medespeler te passen. Setyabudi is nu in balbezit. Setyabudi passt de bal in één keer door. Rayar is nu in balbezit. Rayar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Prasetyo geeft een lange en hoge pass. Mochtar kopt de bal weg. Syahputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahputra draait met de bal, schiet en ... Suteja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Praya Fc - AQ FC 0:1

33e minuut.
Sernay maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rayar rent richting de bal. Mochtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayar onderschept slim de pass. Rayar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bachdim heeft problemen om de bal te vangen. Bachdim geeft de bal voor. Setyabudi heeft problemen om de bal te vangen. Rayar rent richting de bal. Rayar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 40%, AQ FC 60%.
Praya Fc - AQ FC 0:1

63e minuut.
Sernay passt de bal in één keer door. Munawir is nu in balbezit. Munawir passt de bal zonder na te denken. Rayar is nu in balbezit. Rayar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Saleh heeft problemen om de bal te vangen. Sernay rent richting de bal. Sernay passt de bal met de wreef. Setyabudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Setyabudi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Praya Fc 47%, AQ FC 53%.
Praya Fc - AQ FC 0:1